Zpravodajské knihovny

Zpravodajské odkazy kterými se knihovna řídí: CZ, REG, AT, EGY, AHR, APP, IRI, TASS, RU, KUNA, Haló, NiW, NINA, ARM, ARP, KCN-2, TK, MTI (registrace), SAB, LANA, NNN, AVN, IRIN, BERNAMA, INDIA, NNA, ABNA, PETRA, ML, GR, BNA, GNA, PL, APS, TNA, MHB, LIBYASOS, SANA-2, PT, ALT, PRA, RI, BERNAMA, PM, RT, IAEA, AG, BL, UN, MON, Právo, CIW, XIN, OANA, PČR, AČR, ..., další

NEJSEM ANTISEMITISTA: ANI S TÍM NESKANCUJU!: PiNews


Můj názor na Islám není z vašich, ale není nijak protizákonný. Terorismus na těchto stránkách výlučně kritizuji, byť nevynechávám z kritiky NATO a jeho spojence, které terorismus v mnoha ohledech přiživuje, a byť zařazuji mezi teroristická hnutí i jiná, než majoritní tisk.

Převážně úřední novinářské stránky arabských a muslimských států, které zde kopíruji či předčítám, zasluhují masivní podporu a radost, protože terorismus nehájí ani nepodporují.

Mnohá zvěrstva, která tyto stránky evidují k existenci občanského konfliktu v Libii většinou v obrazové poloze pouze komentují stav v Libii popř. v Sýrii, kterého si média do roku 2014 nevšímaly, protože to měly najatou armádou USA zatrhnuté nebo co.

Proto zde tyto archivní materiály zobrazují časy ale i místa v revoluci, kterých si nikdo nevšímá, a bylo by bývalo mohlo být hlášeno, že v Libii se nic nestalo, krom včasného zásahu NATO a úspěchu, kdyby nebylo těchto obrázků a textů přenášených přímo z Libie.

Také proto je dnes celkem známý fakt, že je to v Libii k nedýchání. Média v tomto smyslu zklamala a klamou dodnes, kdy si situace v Libii již prakticky vůbec nevšímají, ačkoli lidé tam zdaleka nežijí v režii nějakých klidných moří, a naši pozornost zasluhují zejména potom, co jsme tam dopustili!

Jakýkoli obsah zobrazující násilí nemá k němu navádět, ale naopak dokumentovat, že celá údajná revoluce na východě je série umělých pučů a NATO-sponzorovaných obratů, které utíkají pravdě před očima. Jsem proti násilí a proti diktatoriálnímu převratu v ČR, zastávám levicový názor skoro na všecko. Chudí jsou tím co hlásím i mým problémem.

Pokud jste došli k závěru, že jsem Al Kajda, pak je to nedostatkem vaší pozornosti, a zahlcenost anti-muslimskou propagandou v tisku i ve světě. Již na příklad pět let nefunguje v Čechách žádný Český web, který by psal o islámu nějak vážně a odborně by se jím zaobíral. To co vám google nebo seznam na dotaz o Islámu vylistoval bylo vždy něco Konvičkovského nebo horlivého, ale rozhodně nic muslimského, abyste si byli mohli učinit i vlastní názor. Vedle toho také nikdo na internetu vám nepodal takové informace jako já, takže moje násilí vyobrazující stránky jste zřejmě nepochopili ve správném kontextu. Tisíce chlapců po celém světě se zabívají tímtéž co já, jen nemají doposud nikde prostor promluvit o tom, kde tisk zklamal. A není v politickém zájmu elit tato odložená témata zločinů v cizích zemí řešit, zato jsou nám denně předhazovány různé kousky, ke kterým nás ve skutečnosti zahlcují informacemi nestoudných rozměrů, jen nás na ně neupozorňují a nedolétají k nám ani nějak samy a pravidelně. Proto se tyto i jiné často u mě jmenované webovky nelišejí od policejních prací, a jejich postupy ale i důkazové metody se překrývají s vědou z márnic. Výsledkem těchto prací bývá sociální náhled na témata i události v různých Islámských zemích, to jest něco, co je médii zcela opomíjeno, na vrub ozubené, ochcané a beznohé, ve vás uložené propagandy, kterou stačí rozechvívat. Média dodnes uzemňují témata o odporu v Libii, a svými výklady podporují diskusi o migrantech, tam, kde již dávno není etická: na př. vybízení k jejich srovnávání s příživnickým komandem, které nás přišlo přepadnout. Veškeré země, jež nejsou součástí NATO ani nejsou ohrožené zapáchající tůňkou západního tisku, pro který je Kadáfí diktátor, přijímají uprchlíky po tisících, a nepáchají při tom nějaké zlo. Některé během posledních deseti let přijaly i milion uprchlíků, a život v nich se nezměnil. Noviny a redaktorské kousky v těchto zemích k rozhodnutí ani nepokrývaly oblast rozhodování, protože v těchto zemích se přijetí uprchlíků bere za solidární zákon, o němž není radno diskutovat. Vedle toho, že nás média ignorují, a pokud tak nečiní naši političtí vůdci, perou proti nim i tu nejužší propagandu, udržují pozornost od nás a nad námi pomocí udržování nezdravých diskusí a uprchlictví rozmnožují ve fázi hrůzné krize, ačkoli to zdaleka není nutné, nebo přehnaně nutné a důležité!

Nejsem tu nijak rozezlený na média, naopak podporuji jakékoukoli snahu na jejich straně změnit situaci. Nicméně soukromá média se diametrálně liší od těch státních, a zvláště ve snaze změnit věci, která tedy absolutně chybí. Přeji si aby se média změnila, nicméně značná oblast světa se odehrává mimo ně, a o těchto událostech, které jsou jinde v popředí tady především informujeme. Mezi tradičně cenzurovanými zeměmi jsou Severní Korea, tradičně také nikdo v médiích nezpochybňuje smyšlenky o koncentračních táborech v socialistických zemích, a přitom bez pokus propátrat se tamními informacemi nemůže běžnému člověku situace v těchto zemích žádný smysl. Jsme proto udržováni mimo smysl v jakékoli zemi, a jen tam, kde má NATO v čele s USA svůj zájem, perou média negativní informace jak na dračce. Přitom jen lehký závan informací odtam značně očistí vzduch od nesrozumitelnosti. Neobejdu se bez těchto informací, a tak je vybírám pro vás.


V roce 2011 NATO přispělo v Libii k tragédii, média posloužila prostě k vymývání mozků našich lidí, zatímco zločiny, kterých se dopouštěli v Americe uznávaní "rebelové" byly kompletně zamlčovány, na absolutní a nehygienické minimum vyjímek. Aktivně předcházím tomuto stavu věcí v Libii a mnohých zemích tím, že o nich informuji celkově, nikoli kompletně, a nevybírám něco, co by mě zajímalo, nebo v čem bych měl zájem od někoho datý, ale o tom, v čem byste mohli či měli mít zájem vy. Zahraniční zprávy krom propagandy o volbách v USA a proti různým politickým vůdcům (aka diktátorům) v oblasti zájmu USA, tj. v Asii, v Africe, Jižní Americe, Východní a Střední Evropě a v Orientu tvoří menšinu v celodenním tisku, a to já obcházím, a dodávám celodenní tisk ze zahraničních oblastí, a to zejména i z takových, z kterých je chudému člověku i jeho volenému zástupci dovoleno u nás v západním bloku dovoleno promluvit jednou za padesát let.

Snažím se předcházet neinformovanosti našich občanů, a tak omezit možnosti pro-válečné propagandy ve veřejných médiích a zabránit tak válce v cenzurovaných zemích vůbec: taková Malajsie a Libie byly a jsou velice cenzurované, a snadno na to doplácí. Většina tohoto "rozvojového světa" oplývá tiskovými agenturami, často připojenými k úřední vývěsce webu vlády (podobně jako u nás www.vlada.cz tak www.gambia.gb) a ty naprostou většinou předkládají své texty a obrazy ke schválení v anglické podobě: to jest to, co ti tisk nepředkládá, občane!

V Libii řádila Al Kajdá, a u nás se o tom nesmělo nic povídat, přestože spáchané zločiny vedly ke genocidě. Také se tam za přispění Američanů dostali k ropě teroristé, a proto jsou dnes tak rozšíření a nenapravitelní, nakupujíce si takovou výbavu, s kterou se někdo další pochlubil na chytrém telefonu na webu, od bazuk až po pušky, a ve svých obrněných vozech se tváří jako hrdinové, ačkoli zastupují tak neoblíbené hnutí, jako je Al Kajda a Islámský Stát (zkratkou ISIL nebo také ISIS), jehož zájmy vyhnaly miliony lidí do Evropy, protože jde i o vyřezávání jazyků ve jménu Božím a podobně. Stejně jako nejsou masy chudých zastoupeny ve vládě světa, tak aby podle toho reprezentovala hodnoty člověka a lidství, tak nejsou ani v tisku, který dostáváme na západě pod nos i s Henleinovským kopancem do zadku, když naši skuteční páni nezasluhují již ani aplaus. Proto masový tisk (též mainstreamový, podle výrazu pro "hlavní proud," který je z angličtiny) napomáhá konfliktům a přímo přehlíží šíření neonacismu a fašismu na světě. Proto nereprezentuje masu černých lidí, kteří byli týráni v Libii. Bohatí se baví vyvíjením nových webů, na kterých se setkáte s nepravdami o Islámu, o Libii a o vědě.

O zločinu zde mluvím jako o zločinu: tak ať již to nikdo nepřehlédne. A sundejte ty předsudky proti muslimům, pro které vám můj web připadnul jako nacistický, když je antinacistický: na př. když jsem pod obrázek rozmasakrovaného kluka napsal "Toto je zločin NATO" a vy jste mohli přes svoje předsudky vidět, jak se v tom vyžívám, a utryskávám abych mohl letět, abych to mohl vydávat, takovéhle prdy, že jako je to zločin a tak, jen tak. Spočítejte weby, kde vám předvedly zločiny Libijských rasistů nebo náletů NATO, a napsali vám, že to co vidíte není omluvitelné, a je to zločin. Nebylo jich málo, ale nebylo jich moc. Ale bylo to u mě. Ani na Ukrajinu jsem nezměnil názor, a pokládám převrat za podporovaný ze zahraničí a uzpůsobující si prostředí i tichou podporou fašistů a banderovců, kteří zde páchali velká zla, včetně probodávání nýty na dveřích nějakého kojence. Jen se již věnuji jinému odvětví celé otázky.

Snažím se zasahovat globálněji, šířit náš názor širším okrajem. Lépe mi vyhovuje diplomacie a kultura. Dále se zaměřuji na chudé, neoprávněně napadené ale i cenzurované země, zejména Afriku a Asii. A ono také po tom všem co jsem z těch třech válek viděl a zpracoval, a až lekturně zaevidoval (zkuste si uložit mé práce od r. 2014 a podívejte se, co jsem zaevidoval, a srovnejte si s jinými autory), už nejde se na to všechno moc dívat. Tečou mi nervy, a značně se mi oslabilo srdce. Celý rok 2014 jsem u sestříhávání videa na fotky proplakal a značně z toho zbředly nervy. Je to márniční dění, ve kterém běhají neoznačení civilisté, kteří jsou vybíjeni holí, a nikdo na západě se o jejich osudy nezajímá, zatímco o jejich zemích jsou v těch samých tichých doktrinálních médiích přednášeny slohy na téma jejich zemí a zájmu o ně! Za ty dva roky jsem celý z toho sedání a také ze své chudoby, zvláště z toho násilí co jsem viděl a zaevidoval znemocněl, zastrašil se, i když ne před kapitalismem, ani pro pohodlný život. Jsem již o třisto let starší, a nad fotkami rozbitých městských čtvrtí v Babylóně už ustavičně pláču. Chci aby hlasy těchto zemí zazněly, a po čínském politickém způsobu nepřetiskuji jenom zprávy "režimních" autorů těch režimů, které vyloženě uznávám, ale i těch, se kterými mám "manické" problémy. Mnohé své politické problémy a přesvědčení i to převlíkání jsem pro tento účel a toto ocenění socialismem překlenul, aby mohly zaznít i dva názory lačných soků bez nějakého mého soudu, který bych jim do článku propagoval: tady je Kadáfí, od jehož úcty jsem neustoupil dodnes
.


Jsem tady, ačkoli to i někomu bude připadat hloupé, za náš národ, tj. český, i když kvůli tomu budete proti mě vystupovat, je to tak: nejsem tu sám, nejsem tu v národě sám, ani vás nemám sám na starost. Tak se kvůli tomu nevražděte, a stýkejte se mezi sebou jak chcete, dokud vám něco nepřijde do cesty. Družte se a pokud vás to udruží, tak se milujte, budou vás utloukat, ale bijte se. Nenechte se zadarmo někde prokvákat, že jste Čech, a nejraděj pijete alkohol a tvořte se, ať jste do fronty, a ať se to vyklidní, ať je tu opět klidná situace.


Nemáš-li co dělat, nepřispívej mi, ale přispěj sám sobě. Pokud mě chceš podpořit, podpoř sebe a svoji republiku, mysli na chudé a něco s tím dělej. Pokud chceš nějak podpořit tuhle stránku zalinkuj ji, a pokud chceš nějak pomoci s reklamou, tak to klidně prohoď. Přidat se ke mě je nejjednodušší asi tak, že si budete / budeš dělat co chceš, a přidáš se sám, jak si představuješ: třeba vlepíš jednou za týden nějaký příspěvek ode mě na svůj web a pod. Anebo stačí přeložit nějaké věty ode mě, a předat za příspěvek.


Jsem trochu jak inženýr "teď tady byl." Takřka všechno co jsem na tomto webu chtěl se mi postupně vyplní, je to vidět, ale jsou kolem mě další čtyři, kteří to mají také v hlavě nějak v pořádku, a věci které chci já, chtějí postupně i oni, a oni je uskutečňují. Proto mám dost důvodů přijít si jako původce některých změn ve světě, zato však mám i velké důvody nepřičítat sám sobě v tom nějak váhu. Vždyť přece dění ve světě by neměl sledovat jeden vůdce a všechno jim kreslit, co jak má být, ale mělo by se podílet co nejvíc lidí, aby tomu nechyběla kreativita a hrany, a aby to nebylo pouze z dálky, ale z blízka, aby to nebylo o krutovládě a zdálky přitahovaných otěžích, ale o celé lásce projevované k lidu, o nároku národ od národu poučeném zkušeností, která neseběhla od svých vlastních a vyslechla jich!


Žiju sám a nemám co dělat, tak dělám tohle, a neberu to za avantgardu, ale altruistickou práci pro druhé.


záložní web / mirror site

jó jó Úžasný !!!!!Noviny a jsou celé obsahové a není žádné omezení klikání! - a nemusí se za ně platit. Ne že se musí platit! Zdalipak že ne!!! autoři se nekopírují nějak mezi sebou a ani tak tu nejsou ani tři, ani dva, jako se tu psalo (v některých prohlášeních jsem používal "my" aby můj blog vypadal tajemněji), ale zdalipak tu nejsem jako autor sám.


Převzaté články v původním znění se zde zatím střídají s původními články. U těch je jasně vyznačeno od koho jsou a jak k nim přistupovat. Mé vlastní názory jsou jasně označeny autorstvím Matěje Kaspera, Satana Hnusného nebo PíNews. To jsou stejný subjekt a ne někdo jiný. Obrázky s kolkem píNews jsou často otisky obrazovky z autorských prací jiných autorů, ovšem zcela unikátního výběru zaměření na rámec.>>>

Další upozornění

středa 4. února 2015

pianalyse


MIRROR
http://sah02.blogspot.com/2015/02/charta-ukrajinskych-matek-proti-dalsimu.html
http://sah05.php5.cz/MakeTransparentPng.zip -- program na zúřednění průhledných obrázků PNG (vhodné k razítkování v Irfanu přes Alt+E, W)
http://sah05.php5.cz/sah.blog.cz.exe celé původní stránky bez obrázků k jednorázovému stažení
http://sah05.php5.cz/sah.blog.cz-plus.exe 
http://youtu.be/3GXQDx3ZLPw black mercenary myth
http://youtu.be/BOL5COZuqfg nenávistné video proti KLDR
















































  1. Lidově Demokratický Korejec zahanbil tvrzení Amerického diplomata, že rozhovory mezi dvěma mocnosti zklamali právě Korejci, i když nechtěně. Korea zopakovala, že pokud USA odloží vojenské cvičení s Jižní Koreou, zmrazí KLDR svůj obranný jaderný program.(KCNA)
  2. Venezuelský Prezident Maduro obvinil náměstka sekretáře USA Bidena z řízení krvavého plánu na svržení Venezuelské vlády, který byl oznámen šéfům Karibských států. (NNN)
  3. A konečně ani velkolepá podívaná na Americké pohlaváře na Kubě nepřinesla nic nového, takže nakonec Raul Kastro obviňuje Americký plán nejdřív z nedůvěryhodnosti, posléze z necelistvosti (NNN)
  4. Rozkazování Řecku z Bruselu rozhodně není ta demokracie, s kterou nás EU tak ráda chtěla o svých osnovách přesvědčovat. Rozkazovat nové řecké vládě, ba celému parlamentu postoje k zahraniční krizi, kde umírají statisíce lidí je diktatura, nic víc. To jen svědčí o absolutářské spojitosti EU s Vošinktonem. EU přímo podporuje fašismus a rozbíjení vztahů. EU nedodžuje své vlastní dohody, a žádá o totéž Řecko? Kde to žijeme?!!! Evropa se ruší, země si udrží ty dvojstranné závazky, které plní, a okamžitě se vykročí cestou míru. Takové chování jednoznačně v Evropě nesmí přibýt, a kdo by si myslel, že takovéhle vystupování, koho vlastně, lze ještě napravit? Pryč s Amerikanismem. Evropská Unie je smlouva, a fašismus podporující smlouva je nevyrovnaná. Pleteš se, že je to Matěj kdo tohle odhalil (pí)

Jak se Afričan setkal s extremismem a Pakistánec s Americkým imperialismem.


Podle Globálního Výzkumu jsou za zvýšenou intenzitou sektářských útoků v Nigérii, snahy spojit hysterii pocházející z útoku na ustašistický deník Karel Hebdo s nutností chránit Afričany před islamisty, a tak přesvědčit publikum o nutnosti západní ozbrojené akce. Přitom je Nigeriský Prezident již dávno poptávaným masem na rybím trhu, zvláště po odklonu od Ustašovské koalice a navýšení styků s revolučním (na př. s Íránem, který je v čele mezinárodního ujednocování proti táboru útlaku) a dekolonizačním světem. Přitom Majdan je náměstí teprve persky, a Hebdo je "jseš zamilován" teprve arabsky.

Útok Džundulláhu v Pakistánském Šikarpuru, za kterým vězí snaha rozčlenit společnost přímo souvisí s vyvoláním historických rozporů mezi Afghanistánem, Pakistánem a Íránem, do kterých se tyto země dostávaly prostřednictvím kolonialistů a Američanů.

V pozadí stojí šiítských muslimů osočování, v popředí veškeré příkoří páchané Američany a jejich feudálními spojenci v naší zemi.

Velký historický vliv Íránu a Saoúdské Arábie v post-indickém regionu slouží v ozbrojení míchanici k poškozování vzájemnosti. K tomu nehezky přispěla novodobá kolonizační snaha, do které Britové zamíchali Pakistánce, a poté, co se zúčastnili sporů v Afgánistánu korunovalo trhliny mezi územními zeměmi Americké nastolení výrazně proti-pakistánského režimu v Afgánistánu, který jako menšinový systém má asi tak malé preference mezi Afgánským muslimským lidem, jako Talibán. Potud nutno připomenout, že nejvyšší podporu lidu Afganistánu i Pakistánu mělo předchozí zřízení.

To bylo nakloněné na komunistickou stranu Sovětů, přinášelo mezi Muslima toleranci. V Afganistánu "hrozilo" přiblížení se jejich sociálních vymožeností pokrokovému světu, zatímco kapitalisté léčili svou socialistickou impotenci buď rumem nebo luxem. Toto zřízení bylo i s dosaženým pokrokem doslova vymláceno Talibánem. Ten Američané tlesknutím ruky zplodili.
A to na údajně svém území ("zasahujícím do celistvosti Indie") zotročeném nejsilnějšími troskami nevymíceného feudalismu.
Vytvořili jej převážně zbrojením a zlotřováním, zatímco své lidi oblbovali podporou Súdánského Trockisty a pokrokáře Usámy bin Ládina jehož historie je doslova málo známá.

Problémy s Pakistánec neřešil, protože nevěřil, že by za tím co se událo stál celý Pakistánec.
Nejdříve to byl největších sýpek ředitel. Pleteš se, že si nechal od Američana cokoliv zaplatit, a taky pleteš se, že si od něj nechal udělit vyjímky.
Každého mladíka ze zaměstnanců, který chtěl bojovat vyřadil, a posléze snažil se z problému vyřadit veškeré boháče, a ti rozšiřovali proti ústřední moci panství extremismu, za pomocí Pakistánských, Uzbeckých a Turkmenských extrémistů. Po převládnutí převážně Pakistánsky polofeudálně orientovaného extremismu v dvoustranné občanské válce, kde na jedné straně byli civilisté a Ládinova povstalecká armia, a na straně druhé převážně muslimští extrémisté se zákonitým přívěškem Americké zbrojařské podpory, zůstal Ládin v pozadí a pozůstalé farmy podělil mezi lidi. Talibanský krvavý Kábul se pokoušel s Ládinem ve vyjednávání dokonce spolupráci obnovit, nicméně Ládinovi lidé by mu nedovolili "podporovat teroristy." Když selhaly všechny pokusy USA podřídit si i lid Afgánistánu odkoupením Ládinovi podpory pro to co se teďka jmenuje Talibán, přišla přímá vojenská intervence, zaštícená "silným znamením" na oplátku za sedmý Pearl Harbor - WTC, jejímž motivem byla údajná podpora Talibánské vlády terorismu spojená s ukrýváním jeho světového pupku Usámy Bin Ládina (který byl předtím dokonce Mužem Tajmsů a jeho tvář zdobila anorektické lahvičky Avonu). Američané nenechali Kábulské teroristy a své bývalé klíčové spojence ani odpovědět na svou údajnou úřední depeši, ve které přikazují neprodleně vydat Usámu Bin Ládina, a už bylo celé město o jejich úmyslu přesvědčeno. Za oněch okolností vydal Usáma Bin Ládin dokonce zprávu, ve které označil ústřední světové mocnosti za teroristy. Z pozice člověka z cizích územních zřízení zkušeného vám mohu garantovat, že s tímto příběhem se nesetkáte v jeho celistvosti u žádné z novinářských agentur východního, natož západního světa. Nejblíže nějakému o Usámovi pravdy zjevení jsem byl na stránce Íránských předních novinářů, kde bylo předloženo množství dodnes zcela neznámé fotografické dokumentace. A pokud jde o tolik diskutované padělky Usámových proslovů, dal bych obě uši i krk za to, že nejde ani tolik o padělky, jako u autentická videa, u kterých i naši občané považují za problém pořídit si věrohodné titulky. Tento problém známe z Libie, kdy jsou předávány našim zájemcům na př. videa s Kadáfím, na kterých cosi potrhlého pokřikuje, zatímco namísto předabování do češtiny tam jakýsi rádoby novinář něco velmi blízkého propagandě z opačné strany přežvykovat. A to ani nemluvě o klíčových dokumentech všech válek vnucených muslimským zemím, ve kterých přímá řeč dodnes nebyla předložena našim občanům, protože dokládá právě kompletní lživost toho, co nám je v ústředních novinách i některými předními politiky a novináři předkládáno. Samozřejmě jsou i videa, na kterých je zvuková páska přetapetována smyšleným pokřikováním, aby se tak nakrmil i o něco se zajímající svět. Pokud jde o tento fakticky doložený reálný svět, v němž Usáma Bin Ládin po upřímných cestě jde a neupadává, to už se dávno obnosilo, takže se o něm mluví jako o Saoudském džigolovi, přeci jenom čtenáři novin mezi názvy zemí třetího světa přespříliš nerozlišují, zvláště, když je jim mnohonásobně vylhaná lež předkládána pohotově a již předem bez obalu. Tak se na př. ilegálně zadržený Irácký šejk z Faludži, který před vítězem protestoval proti okupační politice voleb, jak proti volebních lístků odevzdávání tak proti volebních lístků neodevzdávání, změnil na Saoudského viníka "útoků" na obchodní věže v USA, a letos dokonce přepsali jeho jméno pod obvinění Palestinců z terorismu, protože byl ilegálně zadržen Američany v Pakistánu (roku 2002, D. R. Griffin str. 88). Pro mnohost změn, kterými životopis "Abů Zubajdy" prošel od roku 2005 se již začalo umělecky deformovat i jeho jméno. Jen přidám, že zcela opomíjeným a zcela obratným důkazem v reji kolem 11. září ani nevím jakého roku je svědectvím celé řady lidí doložený fakt, že všechna patra byla odspodu dolů postupně vystěhovávána. Z Íránského a Pakistánského prvku do celého příběhu někdy až lživého začlenění pochází že někdo chce přesvědčit muslimy o jejich nevzájemnosti. A především problém je Pakistánských jazyků rozklikatěnost, takže jedni Pakistánci cihly na stavbu celého příběhu přinášejí, a jiní je zase odnášejí. Mimochodem Hospodinova verze Bin Ládinova příběhu nás vlastně ani tolik nepřekvapuje. Vždyť v nespočetnu jiných případů, kde obnosem je Americká vojenská hrůzovláda (značka intervence), jsou oni přepychoví vůdci národů označováni a do značné míry tak posluchači chápáni, jako žabaři, loutky a bratrovrazi. A kde bychom to vlastně žili, kdyby byl Usáma Bin Ládin dětí vrah a terorista? Tam, kde je bombardování Kábulu zcela bezpodmínečně potřeba? Tam, kde ocelové sloupy oddělené v mezipatrech azbestem po zalití benzínem vyhoří? Tam kde se při vyšetřování z letecké černé skříňky vyskřípne zvuková páska, a prostě se vyhodí? Tam, kde jsou teroristé mezinárodní, a i ti nejlepší vládci mezi nimi čouhají? Tam, kde zavazadla z Lokrbý nezastihla béčková kontrola, tam, kde byli milionama upláceni svědci, a přesto se to všechno na Angličany vybombardovanou zem svaluje? Tam, kde se Havel poflakuje po Anglických koloniích, a přijde si všude zvaný? Tam, kde Usáma přišel na pozvánku ústředního Američanem zmocněného Talibánu jednat, a nedostalo se mu od Američana v obálce třiceti tisíc dolarů? Tam, kde Usáma zradil lid, a nikoli zanic nenazval proto-náboženské fašisty "džihádama?" Tam, kde došlo k "Rudé invazi," a tam, kde se "Islamofašistický Usáma, zakladatel Talibánu vycvičený v USA těmto s rudým praporem tankům postavil?" Tam, kde zabíjení dětí i žen na ulici rozhodla osvědčená komputerová technologie na straně Americké kontrarozvědky? Tam, kde Panamská krize je součástí války proti drogám, zatímco i Benito Musolini nebo Benito Pinočet jsou důmyslní ekonomiky reformátoři? Tam, kde Evropští fašisté asistují Afgánec svým "zhyň Muslime" pokřikem? Tam, kde deset tisíc vojáků USA zůstává do roku 2027 jako symbol ukončení okupace roku 2013? Tam, kde Libie nejsou jenom zelené oázy, ale i rozsáhlé neobjevené archeologické pamětihodnosti, které se teprve teď otevřely Evropským badatelům? Tam, kde Iráčané nikoli nevykřikují na hrobech svých synů (podobně jako chtěli Afgáncům židé z Džunduláhu pomoct od teroru) "Sadáme, Sadáme, jseš-li už s Aláhem, ty je vyženeš," ale naopak strhávají jeho obrovské sochy (Američan tě poinformuje, jak Afgánistán od terorista utrpěl, namoř si Džunduláh)? Tam, kde Sovětská moc byla odstavená Andropovem, protože nevytvářela ani ekonomy, ani politiky, ale jen směšné stařečky? Tam, kde se vláda lidu projevuje neschopností řešit problémy a vyžehnat válečky? Tam, kde jsou komunisté i revolucionáři krvelačná lůza, roznášející do světa poddanství Moskvy? Tam, kde dělníci pořádající pochod žebrají? Tam, kde je Stalin zločincem, na základě jednoho novinového salátu? Tam, kde jsou muslimové předpotopní lidé, zasluhují poučení od gaučových odborníků na prdění a smrkání, které neurazí ani "My se jim společně postavíme" z komerčního deníku, který nadepisuje nacistický medailonek o nespokojených tatíncích a hořících kontejnerech "Mastná černota," a doprovází tuto odbornost informací, že "Doklady se našly v koželužně?" Tak tam asi ano. V tom světě, který je nám srdečně ukradený do posledního jeho písmene, jsou Bin Ládinové jednou olejoví oligarchové chovající styky s Klinkrtonovými, jindy Súdánští kompatrioti, a nakonec i zastánci čistějšího pramene. V takovém světě nás zaujme diskuse landsmanšaftisty a banderovce Václava Havla s jeho generálním štábem v týlu slovanského nepřítele o pozvánce dalšího zplozence pekel Václava Klauze do snobského kabaretu, kde nás zaujme chce se říct diskuse s Londýnský masový vrah při neskonalé nádheře Saxofonové produkce bělovlasého sexisty "bejka Klinktna," a konečně přesně v tomto světě nás napadne, co to ty lidi napadá, vykřikovat před kavárnou do kamery "Vrahu," anebo třeba otrlejší "Ty zasranej zmrde." V jednom světě totiž v Indii přijímá Obama horké polibky svého komunistického protějšku, a hlásá se pokrok jaderné spolupráce, zatímco v druhém světě jsou Obamovými oponenty zaplněné ulice, a rozhodně nejde jen o komunisty, a Americko-Britská Areva, neschopná zajistit ani s odpadem kontejnery získává přes všechny Indické s ovzduším, zdravotnictvím a hygienou problémy povolení na výstavbu. To jest ta Americká firma, o které se povídá, chceš od ní stavbu, pořiď si ji, chceš-li žít na jiné planetě. A tyto dva světy jsou přímo vedle sebe. V jednom jsou znetvořené Irácké děti a pracující chránící své rodiny v potu i zbrani, a v druhém se strhávají sochy, lakují tanky, a v nejvyšších úsměvech natrhávají prdele. Teď jde o to, kdo je chytřejší..

Mariupol 9. 5. 2014 (na minulé sadě obrázků špatně uvádíme opačné čísel položení).

Toho co se stalo doslovný výpis. Po přejezdu pěti obrněných vozdiel Národních Gard, jasně označených fašistickou proti-ruskou vlajkou, kterému asistuje na křižovatce u cukrárny jeden fašista, během kterého je vážně postřelen strážce pořádku následuje přebíhání osmnácti Ukrajinských nácků, v ulici kolmo položené přejíždějícím ótéčkům. Přebíhání je dávkované, asistuje mu další fašista, skrčený na rohu u banky, a poutající pozornost množstva lidí upoutaných na MHD. Ti probíhají buď kolem kameře protilehlé zdi, nebo přímo kolem asistujícího nacisty. Ten působí zdálky a za dané situace jako raněný, takže od něj mladík odháněl znervózněné lidi, a sám se od něj a u něj pobíhajících opic musel vzdalovat jen ústupem, jak mají Kyjevané ve zvyku, vyžaduje se to doplnit rukama vzhůru. Mladík s vyznačeným čtvercem (což mají aby budili u okupantů i teroristů pozornost) nakonec přebíhá mezi třetím a čtvrtým přejezdem těžké techniky, ale předtím, než se dostane do středu ulice rozježděného pásy zasype jej od kolen dolů silniční asistent kulema, a poté zve zbylé dva obrněnce k pohodlnému přejezdu. Kameraman se vydává za mladíkem a bez vypínání techniky ho stahuje mezi hlouček lidí na ostrůvcích, kde jsou zřejmě další postřelení. Na kameru tam odkrývají nějakého muže s prostřeleným bedrem, záběry jsou shovívavé. Zatím přebíhají tři nezapočítaní fašisté. Když se jejich počet uzavírá devatenácti, ozývají se výstřely od budovy cukrárny. Ti co před chvílú utíkali vypadají že jinde stojí. Celé dění známé z předchozího videa upraveného pro-nacistickým cenzorem je touto technologicky slabší kamerou výrazně ilustrováno. Mezi původně prvním zhrouceným vedle plakátové tabule v teplákové mikině a druhým - mužem v seriozní důchodecké fazoně, který si s ním o té jejich brutalitě vykládal, když pomineme čtvercem vyznačeného prvního raněného nám přibývá další zhroucený. Ten upadá před trafikou s nápisem "dostupný internet," zatímco nalevo od něj umírá jeden a druhý se ulíhat chystá, a napravo se lidé vzdávají, protože není poznat odkud přišla střelba. Také se zdá zřejmé, že SPECNAZ a ozbrojený doprovod též nepatří k rebelům, kterým vlastně jsou na videu jenom civilisté. Za daných okolností je přínosnost molotova, který se bez vysvětlení mihne, otázkou. Tam kde zaznačujeme střelce v průhledu druhé video dokládá čmoud od hlavní. K zastřelení chlapce ve vchodu video nic zvláštního nepřináší, tedy krom zapálené diskuse s nějakým občanem ve vchodu. Ten však jenom nechtěl zaplatit. Celkově nahrávek dokládá, že střelci jsou výhradně kapitalisté. Ti prolétávají ulice jak opilí v průvodech obrněnců, a kolmo k nim pobíhající majdaňáci střílejí nazpátek, aby se postupně povraždili všichni občané, a necelková videa doložila množství zfingovaných záminek. Bezpochyby shluky lidí na ulicích vyvolává bezohledné ostřelování bytů a zatýkání ale i věšení lidí bez dokladů, a tyto shluky jsou kreativně pojímány jako základ k jinýho těla protrhávání. Postupně tento mechanismus má slibovat dokonalé očištění zbývajících měst od jakýchkoli osob. Ukrajinští fanatici však nejsou tak kontrolovatelní jako stejní na Kosovu, takže ta část jejich akcí, která by vedla k masovému úniku lidí za hranice je zastavena ohradníkem, a systematickým vylučováním uprchlíků. Je tedy větší pravděpodobnost že trestu neunikneš, než že za hranice uprchneš. Přesvědčení o ruskojazyčnosti všech protivných lidí na východě v kombinaci se zápisem SS na SPECNAZkých praporech jistě není ničím, co by nás mělo uvádět do klidu. Tatáž platforma se v Líbii nejen vzhledem k černochům projevila jednak masovým exodem, druhak masovými hroby převážně dětma vyplněnými. Tvrzení šéfů NATO o zelených mužíčcích na východě Ukrajiny, o jakýchsi skrytých rusech, a vůbec trvalá platforma v médiích světa, že jde o pro-ruskou symboliku, a nejen to, přímo o genocidní ruskou mentalitu je srovnatelné s indikací šéfů OSN a USA, že všichni černoši v Líbii jsou žoldáci, tedy vojáci ani nehodní pohodlného zastřelení.

To co je dnes liberovaná Palestyna, Džordánsko, Syrie a Libanon bývalo před r. 1916 známé jako Balád al Šam. Vladimír Iljič slíbil odhalit Carský archiv a tak i konspirace proti národům a zemím, což roku 1917 učinil. Bez toho bysme netušili rozsah imperialistických plánů, a ani fakt, že za současnými hranicemi toho, co označujeme Libanon, Sýrie, Džordánsko a Palestyna stojí koloniální pánové Sajks a Pýkl, a především jejich dohoda pojmenovaná Sajks-Pýkl z roku 1916. Mistr Pýkl zastupoval Francouzskou vládu a koloniální aparát, mistr Sajks naopak tu Britskou. Tolik citace revolučního novináře Sukhanta Čandána o koloniálním roztříštění Levantu a Šamu z diskuse zřízené lektorem regionálních vývojů a vztahů Mahdým Alím za institut SICM roku 2012.

Křížek je umysťován do textu z boží vůle, nikoli jako propaganda jakéhokoli sektářského náboženství. Církev pro nás, včetně Boha, nemá význam. Je věcí člověka, a zejména dělníček je věcí našeho soudu. † Občas křížek umisťuji sám, avšak pouze když se to obejde od Boha bez protestu, jako znamení, že dané faktové novinky jsem čerpal právě z Pána, který není pouhým nositelem kříže, ale ovládá i jak všemožně do budoucnosti zasahovat, jak bylo doloženo arabským vědcem Nostradamem.

Představ si, že jsi Izraelský důstojník v Britské kolonii. I když bude ti nadávat, Palestincům píšeš křídečkou po vratech a nadáváš jestli se spozdí, tak poznaj i v neděli. (pokračování po neděli)

O pěkném zatočení s ruhačstvím (z probraných zpráv opakujeme, doporučená komunistická četba, pozn pí)

Chalid Ikbal
Máme nepřerušený frmol anti-Islamického čtení v roztodivných formách: filmy, karikatury, tištěný materiál a slovo z úst. Vzorec je dobře zaosnovaná, mnoha-vidlicová kampaň k udržení Muslimů mimo rovnováhu. Reakce vlád a zemí, odkud takové materiály pochází se obecně liší: odmítání odpovědnosti, lhostejnost, součinnost, zamítání anebo přímá obrana těchto, předpokládaně nestátních mediálních aktérů. (24. září 2012, Pakistánský denník Národ / online)

Toto je čtvrtá hlavní událost za posledních málo let, která zaujala globální veřejnost. Vtipy dánskýho karikaturisty Kurta Westergaarda a dokumentární díla nizozemského parlamentního pizďucha Geerta Wilderse se veřejnosti odhalily rychle po sobě. Potom to byl Pastor Terry Jones a jeho obludný plán spálit Svaté Písmo. Nyní je to film pojmenovaný Nevinnost Muslimů. A bez zájmu o celosvětový protest Francouzský satyrický týdenník Čarlí Hebdo zveřejnil znesvěcovačské kresby Svatého Proroka (Navěky Blahoslaven Jestyž). Jako sůl do zranění to Francouzský Premiér Žánmark Órólt okomentoval: "Jsme v zemi, kde svobodovaná exprese je garantovaná, v to započítaje frýdom u karikaturismu." (Westergard = Hlídka západu, Wilders = Že lezeš z divočiny, Terry Džouns = jestli se ti nelíbí potrhaný obrázek s Tom a Džerry, The Innocence of Muslims = Smils commence, Čarlí Hebdo = ze psa do Muslima se zamiloval + to číslo týdeníku, které bylo provázeno úvahami o nevinnosti muslimů a výbuchy v redakci se jmenovalo Šaría Hebdo, přičemž zosnovaný výbuchy vedly k zákazu protestů proti našemu filmu. No přinejmenším vidíme, že se u nich na jménečka hraje. A pokud ani teď nejste přesvědčeni, tak za již zmiňovaným filmem byl odhalen jakýsi Izraelec "Sam Bacile" který dostal od stovky příživníků 5 milionů dolarů, aby natočil film "Islám je rakovina." Protože agenti pracují v přípravkách s celkovým smyslem, nechávají si viditelná jména, odpovídající danému zadání. Film i karikatury byly vypuštěny spolu s genocidním násilím na Mjanmarských muslimech, kterým Suu Kiy, toho času velká Havlova oblíbenkyně, odmítá přiznat občanství ale i právo status uprchlíka, ale další provokace a násilí na Muslimech, na př. ostrá střelba v Izraelci okupovaném Golanu, poznámka pí)

Arabsko-Americký učenec D. Ďžek Šahýn prostudoval přes 1000 filmů od nejstarších z dílny Holyvůdu až po trháky, a to do roku 2001. Pak napsal knihu Opravdoví Špatní Arabi, Jak Holyvůd Zesměšňuje Lidi. Šahýn téma uzavřel s tím, že přes 300 filmů pohaňovalo Araby a Muslimy nějakým z možných způsobů, srovnávajíc tyhle jejich přístupy s Nacistickou propagandou proti Židovským lidem z období II. světové imperialistické války.

Oddělení Války USA (DoD) poskytuje skvělé technologické a vojenské vybavení, umístění, vojáky i poradce pro zvolené Holyvůdské producenty. Podle údajů mnoho z nejnásilnějších filmů které oslavují válečné zločiny a masové vraždění odlidštěných (a k tomu ponížených a utlačených pozn. pí) Arabů a Muslimů bylo vyrobeno právě s touhle podporou.

Všechna dobrá politická vůle, kterou si Amerika vyzískala na Středním Východě za svou podporu "Arabského Jara" byla odmyta skrze tento jediný počinek. Naneštěstí jak se zdá, je to přinejmenším tichá domluva s Amerikou na státní úrovni, ať už mluvíme o pálení Svatého Písma, činech výroby a obíhání nenávistného tisku, zvláště proti Islámu. Nanejvýš zříkajíce se takových činů bez konkrétní snahy napravit situaci a s trvalou neschopností alespoň oddálit opakování takových situací, dokládají tento dojem. (také většina protestů byla zaměřena na Americká vyslanectví, pročež to Američané i s použitím násilí zamaskovali jako "začasto ozbrojené útoky na zařízení a ambasády," fakt byl ovšem ten, že to co bylo na Američana namířeno bylo zostřené vnímání, a nebylo zapotřebí, aby se toho u nás Čech dopídil - i když popravdě s mediálním prostorem, který byl celému objemu problémů věnován by ani nehrozilo, že by se čtenář dovtípil čehosi jiného, než že je "nějaký problém s Islámem", pozn pí). Co se skrylo za kouřovou stěnou zvučných ideálů jako "svoboda projevu" není nic zvláštnějšího, než kryt pro zamaskovanou pokřivenost (souzvučného úsilí) proti Islámu.

Právo na svobodu projevu je chápáno lidskými právy pod Univerzální Deklarací LIdských Práv (UDHR) z roku 1948. Článek 19 pod UDHR ve znění: "Všichni mají právo na názor a vyjádření; toto právo zahrnuje i svobodu držet názory bez vměšování a hledat, shromažďovat a sdělovat informace a myšlenky skrze jakákoli média nehledě na hranice." Toto právo je také chápáno mezinárodními lidskými právy a Mezinárodním Závazkem Občanských a Politických Práv (ICCPR), předmět výsad vyložených v jeho článcích 19(3) a 20. Článek 19 pod ICCPR ve znění:

1. Každý má mít právo podržet si názory bez zasahování

2. Každý má mít právo na svobodu projevu; toto právo zahrnuje i svobodu hledat, uspořádat a sdílet informace jakéhokoli druhu, bez ohledu na hranice, ať už ústně, v psané nebo tištěné, nebo umělé podobě, nebo skrz další jiná média vlastního výběru (tento bod porušují USA i v tom jejich honu na sběratele a předavatele "utajených" informací - přičemž tato nálepka je Spojených Států soukromá, a nejsme-li vázáni nějakou s Vošinktonem smluvou ten jejich stupeň utajení nás nemusí zajímat. Dopadení informací uživatelé jsou pranýřováni co teroristi, a navíc vedle oficiálních hrozeb válečným konfliktem takovým občanům cizích zemí dopadené provinilce ilegálně zadržováni popřípadě až mučeni)

3. Cvičení v právech zahrnutých v odstavci 2 tohoto Článku zahrnuje zvláštní povinnosti a odpovědnosti. Mohlo by tedy být předmětem určitých omezení, ale tato mají být jen ze zákona a která jsou nutná a) Pro respektování práv a pověsti jiných osob; b) Pro ochranu národní bezpečnosti a veřejného pořádku, nebo veřejného zdraví a morálek

Navíc Článek 20 pod ICCPR upravuje:

1) Každá propaganda války má být zakázána zákonem.

2) Každá obhajoba národnostní, rasové nebo sektářské nenávisti která ustavuje navádění k předsudkům, nepřátelství nebo násilí má být zakázána zákonem.

V záznamu svých dojmů v této otázce Hlavní Tajemník OSN výstižně pronesl, že "svoboda slova je právem které nesmí být zneužíváno." Doufám, že 67. Valné Shromáždění OSN si povšimne zrození tohto nebezpečného směru. Ban Kimun by udělal velikou službu světovému míru, kdyby navrhl rámec mezi-náboženské harmonie; ať už uvalením povinnosti na členské státy trestně postihovat výrobu a vývoz ruhačského (potažmo sektářského a nenávistného, pozn. pí) materiálu proti jakýmkoli vírám. Počáteční bod by mělo být proslovení společných znaků následované zavazující mezinárodní smlouvou. Majíc na zřeteli rychlost a dosah (tzv.) společenských médií, položka kolování nenávistné stránečky potřebuje býti zahrnuta jako bod programu nadcházející Mezinárodní Telekomunikační Jednotky, která je organizací OSN a čítá 193 zemí co jsou v zrušení článeček zmocněným členem (změň si státy, jestli nelíbí se program).

Organizace Islámské Spolupráce (OIC) také nese těžkou zodpovědnost v tomto smyslu; musí vyjít ze své dřímoty a chopit se role přesahující nanejvýš debatující společnost. Měla by tvůrčím způsobem pracovat s OSN aby dala vzniknout přijatelnému a vypracovatelnému ujednocení veřejných činitelů pro mezivěrovou harmonii. Muslimové sdílejí mnoho společné země s dalšími "Abrahámskými" představami (představ si že řešíš představy děl Hospodin ). Stavěje na tomto, lidé přináležející k různým vírám by měli být také přijati na palubu.

Organizace Islámské Spolupráce (OIC) také potřebuje zapojit státy a vrchnosti, které ujednocují výrobní prostředky a oběh takového materiálu. V tomto ohledu tyto vrchnosti nemohou být přesvědčeny, že mohou mít jakési vnitřní předpisy chování a preventivní mechanismy. Fórum Ovládání přes Internet (IGF) - vrchnost složená z vlád, soukromých firem, akademiků a občanské společnosti - by měla být zapojena aby počítala s takovýma otázkama ve svých odsouzeních. Sedmé Každoroční Setkání IGF se koná v Azerbajdžánském Baku od 6. - 9. Listopadu 2012; tématem setkání je Ovládání přes Internet pro Upotřebitelný Lidský, Ekonomický a Společenský Rozvoj. OIC se musí zúčastnit tohoto setkání a objevit cesty a prostředky k pohybu vpřed.

Též na národní úrovni je potřeba zrozumnit způsoby, jakými protestujeme. Naprosto zamítám neřádné výpady. Vláda je omezená. Zaměstnána tolika problémy zákona a pořádku jsou zákon zavádějící agentury potřeba k ochraně protestujících stejně jako ochraně veřejného a privátního majetku. Vniknutí do diplomatického oboru nesmí být oprávněné pod libovolně vzdělanou záštitou. Vláda vykonala chvalitebnou práci tím svým zúčastněním se na veřejném protestování (i když je otázka jestli vyjímečně přiživíš se když je v tom narušení pořádku - tak děl). Musí si počínat stejně dobře i v oblasti svých povinností a odpovědností na státní úrovni v potírání hrozby ruhačství.

Islámský Ideologický Koncil (IIC) potřebuje předstoupit a vést akademická témata. Parlament by měl stavět na doporučeních zmíněné rady a zadávat zákon "národní reakce" k takovým otázkám, včetně diplomatických obratů a ekonomických sankcí proti státům a elementům které jsouce namočeny v takových akcích. Protokoly a dohody musejí být podepsány s provozovateli telekomunikací a (tzv. †) společenských médii aby byly sloučeny jejich akce potřebné k zablokování uctinatrhačských materiálů. Je úřadem úředního šimla, že Indická odpovědnost ve snaze zablokovat urážky Mohameda se počítala v hodinách; zatímco u nás plnuli dnové.

Z celkových hledisek bychom my, muslimové, měli znovuobjevit strategii boje proti různému ruhačství. Narušování denního pořádku a ničení soukromého a veřejného majetku jistě nebude mezi nejlepšími metodami s těmi nakládání. Je potřeba vyrazit zákonnou cestou a vzít problémek před OSN.

Západní země si potřebují uvědomit, že jejich rozsáhlé Muslimské populace se také cítí citově raněny a pohmožděny. Tyto ruhačské činy neoslavují "svobodu projevu." Co je rovnocenné je pouze odpoutání běsnivého náboženství politizování (původně "toť akorát rovnáse uvolnění nenávistné politiky" pozn. pí). Každý, kdo si myslí, že taková akce by měla jakýmkoli způsobem zasahovat do toho co myslí si fanatik že je v Muslimech (původně "..měla jakýmkoli způsobem zasahovat do víry Muslimů..", pozn pí) by žádal u psychiatra vyšetření. Protesty na globální úrovni pořádané Muslimy bez ohledu na etno-sektářské hranice by měly být dostatečným otvírákem na oči.

Spisovatel je důchodovaný Letecký Komodor a bývalý šéfasistent leteckého družstva Pakistánské Letecké Síly (PAF). V současnosti je členem dálkové fakulty Vojenské Katedry Letectva, Námořní Válečné Fakulty a Univerzity Pakistánského Tradičního Islámu. K dosažení je na khalid3408@gmail



Žádné komentáře:

Okomentovat